Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Vrolijke slips met een dierenmotief worden nu een vast onderdeel van je garderobe. Ze zullen je niet alleen overtuigen door hun originele ontwerp, maar ook door de kwaliteit van de afwerking en een perfecte pasvorm waardoor je je gewoon geweldig zult voelen. Voel je je ongemakkelijk bij ondergoed van kunstvezels? Geen probleem - in ons aanbod ...

Vrolijke slips met een dierenmotief worden nu een vast onderdeel van je garderobe. Ze zullen je niet alleen overtuigen door hun originele ontwerp, maar ook door de kwaliteit van de afwerking en een perfecte pasvorm waardoor je je gewoon geweldig zult voelen. Voel je je ongemakkelijk bij ondergoed van kunstvezels? Geen probleem - in ons aanbod vind je ook katoenen en bamboe slips 69SLAM, die zelfs voor de gevoelige huid geweldig zijn.

Hoe kies je damesondergoed

Goed gekozen ondergoed zal je pluspunten benadrukken en eventuele gebreken verbergen, je moet alleen weten naar welk type je moet grijpen. Gekleurde slips met een klassieke snit passen zonder uitzondering bij elke vrouw, dus ze mogen zeker niet ontbreken in je garderobe. Maar als je op zoek bent naar een nieuw stukje lingerie, kies dan voor een string, Brazilian of merkslip met geweven elastiek. En wat als je een grotere buik wilt bedekken? Dan passen slips met een hogere taille of strakker ondergoed bij jou.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 47 items
naar de pagina
1-30 van 47 items