Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Heb je het gevoel dat er niets comfortabeler is dan een herenshort? De eerste keer dat je een herenbroek van biologisch katoen aantrekt, zul je zien hoe fout je zat. De losheid en luchtigheid in combinatie met het natuurlijke materiaal zullen het gevoel van comfort naar een ongekend niveau tillen en je zult letterlijk smelten van gelukzaligheid....

Heb je het gevoel dat er niets comfortabeler is dan een herenshort? De eerste keer dat je een herenbroek van biologisch katoen aantrekt, zul je zien hoe fout je zat. De losheid en luchtigheid in combinatie met het natuurlijke materiaal zullen het gevoel van comfort naar een ongekend niveau tillen en je zult letterlijk smelten van gelukzaligheid. Trouwens - als je vindt dat katoenen shorts je goed staan, voeg dan meer ondergoed van biologisch katoen toe aan je garderobe . Je zult er geen fout (of schande) mee maken.

Waarom biologisch katoenen ondergoed kopen

Duurzaamheid en vriendelijkheid, niet alleen voor de natuur, maar ook voor je huid. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom het de moeite waard is om ondergoed van conventionele kunstvezels te vervangen door ondergoed en kleding van biologisch katoen. Biologisch katoen wordt, in tegenstelling tot conventioneel katoen, op natuurlijke wijze geteeld met minder water en gebruikt alleen natuurlijke hulpbronnen om het te verbouwen en te verwerken. Dankzij dit is biologisch katoenen ondergoed en sokken erg zacht, zelfs voor de gevoelige huid, dus zelfs kinderen of mensen met allergieën en huidproblemen hoeven zich geen zorgen te maken over het dragen ervan.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter