Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Je voeten verdienen alleen het beste, dus geef ze dat. Of je nu de hele dag in een bureaustoel zit of juist geen moment gaat zitten, je zult hoogwaardige herensokken van biologisch katoen zeker waarderen. Het natuurlijke materiaal is ademend, absorberend en antibacterieel, zodat je voeten niet oncomfortabel gaan zweten, zelfs niet in dichte sc...

Je voeten verdienen alleen het beste, dus geef ze dat. Of je nu de hele dag in een bureaustoel zit of juist geen moment gaat zitten, je zult hoogwaardige herensokken van biologisch katoen zeker waarderen. Het natuurlijke materiaal is ademend, absorberend en antibacterieel, zodat je voeten niet oncomfortabel gaan zweten, zelfs niet in dichte schoenen. Als je vindt dat katoenen sokken je goed staan, voeg dan meer biologisch katoenen ondergoed toe aan je garderobe. Je zult er geen fout (of schande) mee maken.

Waarom biologisch katoenen ondergoed kopen

Duurzaamheid en vriendelijkheid, niet alleen voor de natuur, maar ook voor je huid. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom het de moeite waard is om conventioneel confectieondergoed in te ruilen voor ondergoed en kleding van biologisch katoen. Biologisch katoen wordt, in tegenstelling tot conventioneel katoen, op natuurlijke wijze geteeld met minder water en gebruikt alleen natuurlijke hulpbronnen om het te verbouwen en te verwerken. Herenslips, boxers en boxershorts van biologisch katoen zijn hypoallergeen en antibacterieel, zodat ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid van intieme delen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter