120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 350.000 stuks ondergoed tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Hoe kun je het beste Kerstavond of All Lovers' Day vieren? Trek kleurrijke damessokken met feestelijke motieven aan, gooi je voeten op tafel en laat je zorgen achter je. Kerstsokken met een Noors patroon houden je warmer dan glühwein, terwijl Valentijnsdagsokken je op 14 februari de aandacht en bewondering van je geliefde zullen opleveren. En w...

Hoe kun je het beste Kerstavond of All Lovers' Day vieren? Trek kleurrijke damessokken met feestelijke motieven aan, gooi je voeten op tafel en laat je zorgen achter je. Kerstsokken met een Noors patroon houden je warmer dan glühwein, terwijl Valentijnsdagsokken je op 14 februari de aandacht en bewondering van je geliefde zullen opleveren. En wat draag je na de feestdagen? Doe je dagelijkse taken met gemak dankzij sokken met voedsel-, dieren- en sportmotieven of natuurmotieven.

Hoe kies je vrolijke damessokken

Sokken met vrolijke motieven mogen niet ontbreken in je garderobe. Ze zijn niet alleen comfortabel en aangenaam om te dragen, maar ze zijn er ook in alle kleuren en zijn gemakkelijk te combineren met je outfit. En hoe kies je de juiste? Let naast het ontwerp ook op de maat, snit en lengte - je kunt kiezen uit zowel hoge als enkelsokken die ideaal zijn voor de zomer of lage laarzen. Onderschat ook de materiaalkeuze niet en koop voor dagelijks gebruik sokken van bamboe of katoen die je voeten vrij laten ademen.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-19 van 19 items
1-19 van 19 items