Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Klopt je hart voor fietsen, snelle auto's of misschien programmeren? Ga de straat op in gekleurde damessokken en laat de wereld weten wie je bent en wat je leuk vindt. Wil je je hobby's en interesses voor jezelf houden? Draag dan lage sokken met ballerina's - niemand zal de vrolijke motieven zien, maar jij wel. En maak je geen zorgen, we denke...

Klopt je hart voor fietsen, snelle auto's of misschien programmeren? Ga de straat op in gekleurde damessokken en laat de wereld weten wie je bent en wat je leuk vindt. Wil je je hobby's en interesses voor jezelf houden? Draag dan lage sokken met ballerina's - niemand zal de vrolijke motieven zien, maar jij wel. En maak je geen zorgen, we denken ook aan diegenen onder jullie die een zwak hebben voor lekker eten, dieren en natuur, of die niet kunnen wachten tot het Kerstmis is.

Hoe kies je vrolijke damessokken

Leuke damessokken mogen in geen enkele damesgarderobe ontbreken. Dankzij de vele kleuren en patronen passen ze perfect bij je stemming en zijn ze gemakkelijk te combineren met elke outfit. En hoe kies je de juiste? Let niet alleen op het ontwerp, maar ook op de juiste maat, snit en lengte. Sokken zouden je moeten passen als een tweede huid, dus in het ideale geval zou je er niets van moeten merken. Kies indien mogelijk voor sokken van bamboe of katoen. Deze zijn ademend, vochtafvoerend en worden goed verdragen, zelfs door de gevoelige huid.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-16 van 16 items
1-16 van 16 items