Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Nou, vertel eens - zijn ze niet schattig? Kleurrijke damessokken met een motief van sappig fruit, Japanse sushi en hete chilipepers geven je leven gegarandeerd pit. Draag ze naar je favoriete etablissement, waar je met open armen wordt ontvangen en geniet van de bewonderende blikken van de mensen om je heen. Laat je speelse en vrijgevochten pe...

Nou, vertel eens - zijn ze niet schattig? Kleurrijke damessokken met een motief van sappig fruit, Japanse sushi en hete chilipepers geven je leven gegarandeerd pit. Draag ze naar je favoriete etablissement, waar je met open armen wordt ontvangen en geniet van de bewonderende blikken van de mensen om je heen. Laat je speelse en vrijgevochten persoonlijkheid de vrije loop en bekijk de dieren-, natuur- en sportsokken of kerstsokken waar zelfs de kerstman zich voor zou schamen.

Hoe kies je vrolijke damessokken

Het is essentieel dat de voet goed aanvoelt in de sok. Er is niets erger dan tijdens een wandeling ontdekken dat je sokken niet passen en oncomfortabel op je hiel rollen of opzij rollen. Hoe weet je nu wat de ideale sokken zijn? Ze moeten je perfect passen en niet knellen, je voeten warm en droog houden, zweten tegengaan en nare geurtjes absorberen. Kies het materiaal op basis van de activiteit die je wilt doen - terwijl katoenen sokken geschikt zijn voor dagelijks gebruik, draag functionele sokken van merinowol of synthetische vezels voor het sporten.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 30 items
1-30 van 30 items