Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Haal herinneringen op aan je zorgeloze kindertijd in sokken waar je innerlijke kind blij mee zal zijn. Kleurrijke damessokken met het motief van dieren en sprookjesfiguren die je kent van de Evening Star zijn comfortabel, aangenaam om te dragen en hun design zal je altijd blijven amuseren. Laat je speelse en vrijgevochten persoonlijkheid de vr...

Haal herinneringen op aan je zorgeloze kindertijd in sokken waar je innerlijke kind blij mee zal zijn. Kleurrijke damessokken met het motief van dieren en sprookjesfiguren die je kent van de Evening Star zijn comfortabel, aangenaam om te dragen en hun design zal je altijd blijven amuseren. Laat je speelse en vrijgevochten persoonlijkheid de vrije loop en bekijk de sokken met eten, natuur en sportthema's of kerstsokken die de kerstman in verlegenheid zouden brengen.

Hoe kies je vrolijke damessokken

Sokken met een grappig motief kunnen je alledaagse outfit opleuken en je humeur verbeteren, zelfs op maandagochtend. Maar hoe kies je de juiste? Je wilt niet dat je sokken gaan klitten, omrollen of je verstikken tijdens het lopen, dus kies de juiste maat en lengte. In de zomer en in lage schoenen zijn enkelsokken geschikter, terwijl je in de winter hoge sokken zult waarderen die je tot in de kern verwarmen. Onderschat de materiaalkeuze niet en kies voor sokken van bamboe of katoen die de voet vrij laten ademen.  

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 50 items
naar de pagina
1-30 van 50 items