120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 400.000 stuks lingerie tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Het wordt warmer buiten en dat betekent dat het tijd is om de warme herensokken of -sokken uit de kast te halen. Blijf je trouw aan de monochrome klassiekers of laat je je fantasie de vrije loop en draag je vrolijke herensokken die barsten van de kleur? Maar als je op zoek bent naar de juiste sokken voor het sporten, kun je het beste functionel...

Het wordt warmer buiten en dat betekent dat het tijd is om de warme herensokken of -sokken uit de kast te halen. Blijf je trouw aan de monochrome klassiekers of laat je je fantasie de vrije loop en draag je vrolijke herensokken die barsten van de kleur? Maar als je op zoek bent naar de juiste sokken voor het sporten, kun je het beste functionele herensokken kiezen die ademend, waterafstotend en niet-absorberend zijn. En omdat we ook aan het schone geslacht denken, vind je hier ook dameskniekousen met originele designs.

Hoe kies je ondergoed voor mannen?

Moet je je uitgedunde rangen shorts of ander ondergoed aanvullen? Let bij het kiezen niet alleen op het ontwerp, maar ook op de juiste maat en snit. De snit van het ondergoed moet flatterend zijn, dus houd rekening met je lichaamstype. Over het algemeen zijn mannen met dikkere dijen beter geschikt voor een klassieke slip, terwijl mannen met een langere lichaamsbouw een boxerslip met slip kunnen dragen. De meeste mannen houden van herenshorts, die erg comfortabel zijn en geschikt om de hele dag door te dragen of om lekker in te luieren op de bank.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-6 van 6 items
1-6 van 6 items