120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 350.000 stuks ondergoed tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Slaap je in een opgetrokken shirt omdat je niet gelooft dat je een pyjama voor volslanke mannen kunt vinden die aan al je verwachtingen voldoet? Nu hoef je er niet meer over te dromen! Grote pyjama's in oversized maten maken je comfortabel en laten je rustig slapen. De hedendaagse mode biedt talloze aantrekkelijke stukken die zelfs de knapste ma...

Slaap je in een opgetrokken shirt omdat je niet gelooft dat je een pyjama voor volslanke mannen kunt vinden die aan al je verwachtingen voldoet? Nu hoef je er niet meer over te dromen! Grote pyjama's in oversized maten maken je comfortabel en laten je rustig slapen. De hedendaagse mode biedt talloze aantrekkelijke stukken die zelfs de knapste mannen staan. Kies voor eenvoud, minimale decoratieve details en natuurlijke materialen die je huid vrij laten ademen.

Hoe kies je ondergoed voor volslanke vrouwen?

Of je nu een paar extra kilo's hebt of de natuur je gezegend heeft op de juiste plekken, je hoeft jezelf niet te beperken bij het kiezen van ondergoed. Je hoeft alleen maar je maten te kennen en te weten welke pasvormen je flatteren. Mannen met meer uitgesproken vormen geven meestal de voorkeur aan herenshorts of boxershorts, die veel gebreken kunnen verbergen. Aan de andere kant worden herenslips niet aanbevolen voor zwaarlijvige mannen, maar je hoeft ze niet helemaal op te geven. Blader door oversized shorts, boxers en slips om het juiste ondergoed voor jouw garderobe te vinden.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-10 van 10 items
1-10 van 10 items