Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Dat vrouwenondergoed alleen voor volslanke vrouwen is? Oh, nee! Het juiste stuk kan gebreken verbergen en vrouwelijke pluspunten benadrukken vanaf maat 36. Aanspannend ondergoed mag daarom niet ontbreken in de garderobe van elke vrouw die zich zelfs in strakke, lichte of transparante kleding aantrekkelijk wil voelen. De basis van de garderobe ...

Dat vrouwenondergoed alleen voor volslanke vrouwen is? Oh, nee! Het juiste stuk kan gebreken verbergen en vrouwelijke pluspunten benadrukken vanaf maat 36. Aanspannend ondergoed mag daarom niet ontbreken in de garderobe van elke vrouw die zich zelfs in strakke, lichte of transparante kleding aantrekkelijk wil voelen. De basis van de garderobe bestaat voornamelijk uit koordslips met een hogere taille of benen en naadloze slips die bijna onzichtbaar zijn onder de kleding.

Pull-up ondergoed kiezen

Dat zijn de dagen dat pull-up ondergoed voor vrouwen lelijk en vormeloos was. Tegenwoordig kun je ook stukken vinden die ronduit verleidelijk zijn dankzij details zoals decoratieve versieringen of kant. Het ideale materiaal is ongetwijfeld katoen en bamboevezel - dit zijn natuurlijke materialen die ademen, comfortabel zijn om te dragen en zelfs geschikt zijn voor de gevoelige huid. Je hoeft je geen zorgen te maken over de toevoeging van kunstvezels - deze voegen elasticiteit toe aan kleding en verlengen de levensduur. 

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-10 van 10 items
1-10 van 10 items