Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Er zijn nooit genoeg eenvoudige T-shirts in de garderobe van een man. Een klassieker is een mannentanktop in wit of zwart, die onder een overhemd en een doorzichtig T-shirt past. Maar je kunt het ook dragen naar het strand of naar de sportschool, en in combinatie met ondergoed kun je er zelfs comfortabel in slapen. Hij vervangt gemakkelijk de kl...

Er zijn nooit genoeg eenvoudige T-shirts in de garderobe van een man. Een klassieker is een mannentanktop in wit of zwart, die onder een overhemd en een doorzichtig T-shirt past. Maar je kunt het ook dragen naar het strand of naar de sportschool, en in combinatie met ondergoed kun je er zelfs comfortabel in slapen. Hij vervangt gemakkelijk de klassieke herenpyjama die je in de wintermaanden uit de la trekt.  

Kwaliteitsmateriaal is essentieel

Ondergoed en kleding van hoogwaardige en comfortabele materialen vormen de basis van elke garderobe. Kies voor katoen, een natuurlijk materiaal dat ook geschikt is voor de gevoelige huid, zweet absorbeert, aangenaam aanvoelt en zelfs allergiepatiënten niet stoort. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere vezels, meestal elastaan of polyester. Dit verbetert de duurzaamheid, verlengt de levensduur en verhoogt de elasticiteit van het kledingstuk, wat resulteert in meer draagcomfort.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-1 van 1 item
1-1 van 1 item