Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Sommige mensen dragen hun hart op hun handpalm, anderen op hun korte broek. Als je tot de tweede groep behoort, dan hebben we goed nieuws voor je. Vrolijke shorts met hartjes zijn nu verkrijgbaar in een mannen- en vrouwenversie of als shorts voor koppels. Aan jou de keuze of je kiest voor de hartenshort met sportief of klassiek elastiek. Je ku...

Sommige mensen dragen hun hart op hun handpalm, anderen op hun korte broek. Als je tot de tweede groep behoort, dan hebben we goed nieuws voor je. Vrolijke shorts met hartjes zijn nu verkrijgbaar in een mannen- en vrouwenversie of als shorts voor koppels. Aan jou de keuze of je kiest voor de hartenshort met sportief of klassiek elastiek. Je kunt ook kiezen uit vele kleuren - want wie zegt dat harten rood moeten zijn?

Word verliefd op kwaliteitsondergoed

Je zult van kwaliteitsondergoed houden op het eerste gezicht, of liever gezegd bij de eerste aanraking. Hij is nauwkeurig gemaakt en bestaat uit eersteklas materialen, dus hij is comfortabel om te dragen. Het is dan ook geen wonder dat zorgvuldig uitgekozen ondergoed ook in de smaak valt als verjaardags-, vakantie- of kerstcadeau. En laten we Valentijnsdag niet vergeten, de feestdag van alle geliefden. Vergeet hem niet en geef je partner Valentijnsdag ondergoed, herenshorts met hartjes of sexy dameslingerie.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-17 van 17 items
1-17 van 17 items