Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Meisjeskousen horen bij slipjes a bh's tot de basistypen kinderondergoed. Bij het kiezen van kindersokken is het belangrijk om vooral te letten op de kwaliteit van het naaiwerk. Focus op het materiaal, maar ook op de snit. Afhankelijk van hoe oud het kind is, kun je kiezen voor sokken met een antisliplaag. Bij het kiezen van sokken voor kinder...

Meisjeskousen horen bij slipjes a bh's tot de basistypen kinderondergoed. Bij het kiezen van kindersokken is het belangrijk om vooral te letten op de kwaliteit van het naaiwerk. Focus op het materiaal, maar ook op de snit. Afhankelijk van hoe oud het kind is, kun je kiezen voor sokken met een antisliplaag. Bij het kiezen van sokken voor kinderen letten ouders vooral op de kwaliteit van het ontwerp. Kinderen zullen geïnteresseerd zijn in design. Laat ze het patroon of de kleur kiezen. Ze dragen liever sokken. Over het algemeen zijn kleurrijke en vrolijke sokken voor meisjes het populairst.

Waar moet je op letten bij het kiezen van meisjessokken?

Kindersokken mogen nergens op drukken. Bij de tenen moeten de sokken breed genoeg zijn om de tenen niet samen te trekken. De vingers moeten ruimte hebben om vrij te bewegen. Kijk bij het kiezen ook naar de zoom. Bij hoge sokken mag de zoom niet tegen de kuit aankomen en bij lage sokken mag de zoom niet tegen de enkel aankomen. De juiste maat kiezen is belangrijk. Kleine sokken glijden weg en gaan schuiven, grote sokken gaan samenklitten en veroorzaken blaren. Qua materiaal kun je het beste kiezen voor sokken met zoveel mogelijk katoen. Ook mag elastaan niet ontbreken, waardoor de sok zich perfect aanpast aan de voet. Sokken voor meisjes zijn verkrijgbaar met verschillende prints. Je kunt ze combineren met een meisjes korte broek of pyjama.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 135 items
naar de pagina
1-30 van 135 items