Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Wist je dat koude voeten de schuld kunnen zijn van een slecht humeur in de winter? Daarom mogen warme damessokken niet ontbreken in je garderobe. Als je koude voeten hebt, helpt een extra laag kleding niet. Goede wintersokken voor vrouwen moeten minstens tot halverwege de kuit reiken om de enkel zo goed mogelijk te bedekken. Let op de zoom, die ...

Wist je dat koude voeten de schuld kunnen zijn van een slecht humeur in de winter? Daarom mogen warme damessokken niet ontbreken in je garderobe. Als je koude voeten hebt, helpt een extra laag kleding niet. Goede wintersokken voor vrouwen moeten minstens tot halverwege de kuit reiken om de enkel zo goed mogelijk te bedekken. Let op de zoom, die mag niet knellen, maar ook niet te los zitten. Kies warme sokken voor dames op basis van of je wilt sporten of thuis wilt ontspannen.

Warme sokken afhankelijk van het soort activiteit

Kies isolerende sokken voor dames op basis van het doel. Als je gaat schaatsen, skiën, langlaufen of gewoon wandelen, kies dan functionele sokken die je voeten warm houden maar ook zweet afvoeren dat je voeten na een tijdje koud kan maken. Het populairste functionele ondergoed is merinowol. Wist je dat er ook merinosokken verkrijgbaar zijn? Vooral in de winter zul je de perfecte thermoregulerende eigenschappen en het uitstekende geurloze absorptievermogen waarderen. Voor momenten van ontspanning thuis bij de open haard of onder een deken, draag knusse gebreide sokken voor dames die zorgen voor je perfecte thermische comfort.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-16 van 16 items
1-16 van 16 items