Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Wil je wat extra's aan je outfit toevoegen? Maak het af met vrolijke sokken. Dedoles biedt kleurrijke sokken voor mannen, vrouwen en kinderen. Het hele gezin zal plezier beleven aan de speelse sokken. Heb je een serieuze dresscode aanbevolen op je werk die je wilt opleuken met een origineel accessoire? Combineer het met sokken met vrolijke motie...

Wil je wat extra's aan je outfit toevoegen? Maak het af met vrolijke sokken. Dedoles biedt kleurrijke sokken voor mannen, vrouwen en kinderen. Het hele gezin zal plezier beleven aan de speelse sokken. Heb je een serieuze dresscode aanbevolen op je werk die je wilt opleuken met een origineel accessoire? Combineer het met sokken met vrolijke motieven.

Sokken die niet saai zijn

Gekleurde sokken zijn er voor iedereen die niet bang is om te experimenteren met kleuren en een originele outfit wil dragen. Dames en heren die hun persoonlijkheid en gevoel voor humor willen uitdrukken, zullen er dol op zijn. Waar sokken vroeger een saai element waren, zijn ze tegenwoordig vooral bedoeld om gezien te worden. Voor korte broeken en rokken zijn hoge, vrolijke sokken boven de enkel een goede keuze. Lage enkelsokken met vrolijke motieven zijn een geweldige aanvulling op ballerina's of slippers.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 266 items
naar de pagina
1-30 van 266 items