Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Op zoek naar een string die je huid laat aanvoelen als katoen? Probeer eens een merinoswollen string. De wol is afkomstig van een schapenras dat Merino heet. Ze worden voornamelijk gefokt in Australië en Nieuw-Zeeland, waar het grootste deel van de merinowolproductie vandaan komt. Merino ondergoed is niet alleen populair bij vrouwen, maar ook bi...

Op zoek naar een string die je huid laat aanvoelen als katoen? Probeer eens een merinoswollen string. De wol is afkomstig van een schapenras dat Merino heet. Ze worden voornamelijk gefokt in Australië en Nieuw-Zeeland, waar het grootste deel van de merinowolproductie vandaan komt. Merino ondergoed is niet alleen populair bij vrouwen, maar ook bij mannen. Functioneel ondergoed van merinowol houdt je warm, maar je zweet er niet in. Warm ondergoed voert zweet snel af en stinkt niet.

Waarom zou je een merinoswollen string dragen?

Merinowol heeft een aantal voordelen. Het is zacht, comfortabel en zeer aangenaam voor de huid. Daarom zijn merinoswollen slips en strings zeer gevoelig voor de meest intieme delen. Omdat het materiaal ademend en zweetafvoerend is, wordt het ook gebruikt om functionele kleding van te maken. In deze functionele strings kun je elke veeleisende sport beoefenen en weet je dat je je geen zorgen hoeft te maken over oncomfortabele huidproblemen. Merinowol is net als bamboe een natuurlijk functioneel materiaal.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-4 van 4 items
1-4 van 4 items