Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Loop je op blote voeten? In dat geval heb je een kwaliteitsschoen voor blote voeten in je schoenenkast staan, waarin lopen net zo natuurlijk is als wanneer je op blote voeten loopt. Maar wist je dat je bij blotevoetsschoenen speciale sokken kunt kopen? Blotevoetsokken hebben een brede teen, zodat de tenen niet worden afgekneld. Blotevoetsokken v...

Loop je op blote voeten? In dat geval heb je een kwaliteitsschoen voor blote voeten in je schoenenkast staan, waarin lopen net zo natuurlijk is als wanneer je op blote voeten loopt. Maar wist je dat je bij blotevoetsschoenen speciale sokken kunt kopen? Blotevoetsokken hebben een brede teen, zodat de tenen niet worden afgekneld. Blotevoetsokken voor heren worden geproduceerd door het Tsjechische merk Voxx.

Hoe zien sokken op blote voeten eruit?

Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van zowel mannen- als vrouwensokken op blote voeten is de brede teen. Dankzij de brede punt drukken de vingers niet op elkaar. Ze hebben veel ruimte voor natuurlijke beweging. Daarnaast hebben deze sokken ook een losser elastiek rond de enkel zodat ze niet trekken en knellen. Als je bent gevallen voor de blote-voeten-trend, dan zijn blote-voeten-sokken een van de essentiële stukken herenondergoed die niet mogen ontbreken in je garderobe.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-7 van 7 items
1-7 van 7 items