Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Laten we er helemaal voor gaan. In een erotische kamerjas krijg je je partner op zijn knieën. Geraffineerde damesjaponnen spreken tot de verbeelding door hun snit, maar ook door hun verfijnde afwerking. Sensuele combinaties van kant, borduurwerk en zijden materialen zijn perfect voor intieme momenten. Deze damesbadjassen zijn de perfecte aanvull...

Laten we er helemaal voor gaan. In een erotische kamerjas krijg je je partner op zijn knieën. Geraffineerde damesjaponnen spreken tot de verbeelding door hun snit, maar ook door hun verfijnde afwerking. Sensuele combinaties van kant, borduurwerk en zijden materialen zijn perfect voor intieme momenten. Deze damesbadjassen zijn de perfecte aanvulling op een sexy lingerie- of chemiseksetje.

Verleidelijke badjassen die slechts lichtjes suggereren

Wil je je partner verrassen met nieuwe erotische lingerie? Laat hem zijn cadeau zelf uitpakken. Je kunt het sexy slipje en de beha verbergen onder een satijnen kamerjas, zodat je partner niet weet wat je van plan bent. Je kunt ook je verleidelijke lingerie aan je wederhelft laten zien in een van de doorschijnende badjassen van Obsessive die zijn fantasieën tot het uiterste zullen opdrijven. Aan jou de keuze of je de voorkeur geeft aan verleidelijke gewaden die net onder de billen eindigen of tot halverwege de kuit reiken.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-16 van 16 items
1-16 van 16 items