Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Pink Bubble is een non-profitorganisatie die jonge mensen helpt in hun strijd tegen kanker. Ze proberen deze mensen gelukkiger te maken en zo snel mogelijk weer op de been te helpen. Merchem Pink Bubble zijn dames- en herenshorts die zijn gemaakt in samenwerking met het Tsjechische lingeriemerk Styx. Alle opbrengsten van de Pink Bubble shorts ga...

Pink Bubble is een non-profitorganisatie die jonge mensen helpt in hun strijd tegen kanker. Ze proberen deze mensen gelukkiger te maken en zo snel mogelijk weer op de been te helpen. Merchem Pink Bubble zijn dames- en herenshorts die zijn gemaakt in samenwerking met het Tsjechische lingeriemerk Styx. Alle opbrengsten van de Pink Bubble shorts gaan naar de Pink Bubble Foundation.

Kwaliteitsafwerking, origineel ontwerp

De Pink Bubble shorts voor mannen en vrouwen zijn gemaakt van 100% katoen, wat het meest comfortabel is voor de huid. Het is een natuurlijk materiaal, dus zelfs mensen met een gevoelige huid kunnen de shorts dragen. Het ontwerp is van Filip, die zelf kanker heeft gehad. Het op stripverhalen geïnspireerde ontwerp is op het eerste gezicht origineel en vermakelijk. Er is een brede elastische tailleband die niet afknipt en de short op zijn plaats houdt.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-7 van 7 items
1-7 van 7 items