Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Wist je dat je elke 6 tot 12 maanden nieuw ondergoed moet kopen? Panty's, boxers en slips komen het dichtst bij je edele delen, die gevoelig zijn voor verschillende infecties en schaafwonden. Als je deze problemen wilt voorkomen, verander dan regelmatig van ondergoed. Het hoeft geen fortuin te kosten om te kopen. Kijk of er mannenondergoed in de...

Wist je dat je elke 6 tot 12 maanden nieuw ondergoed moet kopen? Panty's, boxers en slips komen het dichtst bij je edele delen, die gevoelig zijn voor verschillende infecties en schaafwonden. Als je deze problemen wilt voorkomen, verander dan regelmatig van ondergoed. Het hoeft geen fortuin te kosten om te kopen. Kijk of er mannenondergoed in de uitverkoop is. Zelfs goedkoop ondergoed voor mannen kan van hoge kwaliteit zijn. Je moet alleen weten waar je op moet letten als je er een kiest.

Hoe kies je goedkoop maar toch kwalitatief herenondergoed?

Let bij het kiezen op het merk, maar ook op de productiematerialen. Een bekend merk is een garantie op zich. Bovendien, als je één merk ondergoed draagt, weet je precies wat je ervan kunt verwachten. Je hoeft niet bang te zijn dat het ondergoed voor mannen in de uitverkoop van mindere kwaliteit is. Maar vergeet niet naar de stof van de shorts, boxershorts of sokken te kijken. Katoen of bamboevezel is de beste keuze voor je huid. Dit zijn natuurlijke materialen die de huid niet irriteren, ademend zijn en zweet snel afvoeren. In het geval van boxers en sokken kun je een combinatie van katoen en elastaan tegenkomen, wat geen slechte eigenschap is. Elastaan geeft katoen zijn elasticiteit, zodat het ondergoed zich perfect aanpast aan je rondingen.

Waarom zijn voordeelverpakkingen handig?

Waarom kiezen voor een koopjespakket sokken, shorts of boxers? Meestal vind je drie of meer kledingstukken in een pakket voordelig herenondergoed. Het kan hetzelfde maar ook een ander ontwerp hebben. Het voordeel van koopjespakketten is dat je financieel beter af bent dan wanneer je één stuk per keer koopt.

Hoe kun je nog meer besparen op lingerie?

Wil je een herenshort, boxershort of herensokken heel goedkoop op de kop tikken? Vraag ook naar de verzendkosten. Elk verzendbedrijf rekent een andere prijs voor bezorging. Het kan echter voorkomen dat je een populaire aanbieding tegenkomt waarbij je gratis verzending krijgt. Een andere manier om niet onnodig geld uit te geven is door uitverkoopacties in de gaten te houden, wanneer je herenondergoed kunt krijgen met een korting van enkele tientallen procenten.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 395 items
naar de pagina
1-30 van 395 items