120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 350.000 stuks ondergoed tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Ondergoed staat het dichtst bij je lichaam. Je zult hem het grootste deel van de dag dragen, dus zorg ervoor dat je materialen van goede kwaliteit kiest. Voor dagelijks gebruik wordt katoen aanbevolen, waarin je huid het gelukkigst is. Een goede keuze is de bamboe stof, die ook antibacterieel is. Voert zweet perfect af en voorkomt de vorming van...

Ondergoed staat het dichtst bij je lichaam. Je zult hem het grootste deel van de dag dragen, dus zorg ervoor dat je materialen van goede kwaliteit kiest. Voor dagelijks gebruik wordt katoen aanbevolen, waarin je huid het gelukkigst is. Een goede keuze is de bamboe stof, die ook antibacterieel is. Voert zweet perfect af en voorkomt de vorming van micro-organismen. Daarom wordt het ook gebruikt voor sportkleding voor vrouwen. Ze zeggen: kwaliteit heeft een prijs. Maar als je een oogje in het zeil houdt voor promoties, kun je damesondergoed krijgen met een aanzienlijke korting. Kijk bijvoorbeeld uit naar voordelige pakken slips en andere soorten damesondergoed.

Populaire bh-snit

Zelfs als je damesondergoed in de uitverkoop koopt, betekent dat niet dat het van slechte kwaliteit is. Kwaliteit wordt niet alleen weerspiegeld in het merk, maar ook in de productiematerialen. De beste kwaliteit damesbeha's voor dagelijks gebruik zijn gemaakt van katoen. Je kunt kiezen voor klassieke verstevigde cups, maar ook voor populaire triangelbeha's waarin de borsten hun natuurlijke vorm hebben. Als je gaat sporten, hardlopen of een andere sportieve activiteit doet, mag een sportbeha in je garderobe niet ontbreken. Die houdt je borsten op hun plaats en voert zweet betrouwbaar van je lichaam af.

Slips en damesshorts

Als je geld wilt besparen en op zoek bent naar goedkoop damesondergoed, ga dan op zoek naar uitverkoop en koopjespakketten. Tijdens deze kortingsacties kun je kwaliteitsslips kopen voor maar een paar kronen. Je hoeft alleen maar te kiezen voor de klassieke snit of voor een string, Brazilian of boxerslip. Momenten van comfort komen het best tot hun recht in katoenen damesshorts met vrolijke patronen. Qua materialen zal je huid de mix van katoen en elastaan het meest waarderen. Elastaan geeft katoen zijn elasticiteit en daardoor sluit het ondergoed perfect aan op het lichaam.

Meer lingerie voor vrouwen in de uitverkoop

Je kunt er niet alleen damesslips en bh's kopen, maar ook sokken, pyjama's of tanktops. Populair zijn de voordelige sokkenpakketten waarin je meerdere paren kunt vinden. Tegenwoordig worden sokken beschouwd als een opvallend accessoire en daarom mogen ze gezien worden. Kies leuke sokken om je outfit op te fleuren. Speelse en kleurrijke prints zijn ook verkrijgbaar voor slips, shorts, beha's en badmode. Misschien vind je een gratis verzendactie op sommige ondergoedartikelen.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 109 items
naar de pagina
1-30 van 109 items