Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Zwart wordt beschouwd als tijdloos en universeel. Daarom is zwart ondergoed zo populair. Je kunt het onder elke outfit dragen. Maar vergeet niet dat lichte kleuren en dunne en transparante stoffen niet goed samengaan met zwart. Doorschijnend ondergoed, zoals zwarte boxers, is een van de grootste modefouten van onze tijd. Onder witte kleding en l...

Zwart wordt beschouwd als tijdloos en universeel. Daarom is zwart ondergoed zo populair. Je kunt het onder elke outfit dragen. Maar vergeet niet dat lichte kleuren en dunne en transparante stoffen niet goed samengaan met zwart. Doorschijnend ondergoed, zoals zwarte boxers, is een van de grootste modefouten van onze tijd. Onder witte kleding en lichte materialen is mannenondergoed in wit of vleeskleur de beste keuze.

De populairste stukken herenondergoed in zwart

Zwart is een kleur die wordt geassocieerd met autoriteit, macht en mysterie. Daarnaast staat het ook voor exclusiviteit en luxe. Daarom is het zo aantrekkelijk, vooral voor het kwetsbare geslacht. Zwart ondergoed mag daarom in geen enkele mannengarderobe ontbreken. Zwart is ook praktisch. Er zijn geen vlekken zichtbaar op de zwarte slip, herenshort en sokken. Daarom voel je je er comfortabel en veilig in. Kleine vlekjes, waardoor je in lichtgekleurd ondergoed nieuwe stukken zou moeten kopen, zijn geen probleem in zwart. 

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 426 items
naar de pagina
1-30 van 426 items