Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Wit is een veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is. Daarom mag wit ondergoed niet ontbreken in je garderobe. De witte kleur roept gevoelens van tederheid en onschuld op. Als je van tederheid houdt, mag wit ondergoed niet ontbreken. Maar let op onder welke kleding je het draagt. Een witte bh die uitsteekt is bijvoorbeeld een grote over...

Wit is een veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is. Daarom mag wit ondergoed niet ontbreken in je garderobe. De witte kleur roept gevoelens van tederheid en onschuld op. Als je van tederheid houdt, mag wit ondergoed niet ontbreken. Maar let op onder welke kleding je het draagt. Een witte bh die uitsteekt is bijvoorbeeld een grote overtreding in een zwarte outfit. Draag alleen zwart ondergoed onder zwarte kleding.

Voordelen van wit damesondergoed

Het grootste voordeel van wit ondergoed voor vrouwen is de neutraliteit ervan. Het zal worden gewaardeerd door alle vrouwen die houden van klassiek, vertrouwen en conventie, die zich niet rebels voelen en zich niet willen onderscheiden van de massa. Ze zijn blij met hun flow. En wat als je een beetje wilt experimenteren met kleur? Wit past bij elke kleur, dus je kunt niet fout gaan bij het kiezen van je volgende kleur. Probeer eens een witte string of slip te combineren met een subtiele poeder- of perzikkleurige beha. In wit ondergoed kun je uitgaan in de maatschappij, maar ook om te sporten. Draag sokken, een slipje en een sportbeha in het wit. Je kunt zelfs afstemmen als je in het zweet staat in de sportschool.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 93 items
naar de pagina
1-30 van 93 items