Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Wit is een neutrale kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren. Als je op zoek bent naar traditioneel mannenondergoed, ga dan voor wit. Wit ondergoed verwijst naar zuiverheid. Niet provocerend, maar subtiel. Wit ondergoed voor mannen zal gewaardeerd worden door mensen die traditie in ere houden en van klassiekers houden. Dus trek ...

Wit is een neutrale kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren. Als je op zoek bent naar traditioneel mannenondergoed, ga dan voor wit. Wit ondergoed verwijst naar zuiverheid. Niet provocerend, maar subtiel. Wit ondergoed voor mannen zal gewaardeerd worden door mensen die traditie in ere houden en van klassiekers houden. Dus trek snel je witte herenshort en sokken aan!

Met wit sla je altijd de spijker op z'n kop

Je kunt bijna overal wit mannenondergoed dragen. Maar vergeet niet dat witte boxers, shorts en slips niet passen bij zwarte kleding. Kies in deze gevallen voor donkere kleuren. Ondergoed dat contrasteert met kleding is een van de ergste modefaux pas. Als je een beetje wilt experimenteren, kun je bijvoorbeeld gekleurde sokken dragen met een witte korte broek of boxershort. Je breekt het effen wit, maar behoudt toch de elegantie.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 88 items
naar de pagina
1-30 van 88 items