Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Kinderondergoed van topkwaliteit biedt precies wat je kinderen willen dragen - of ze nu zes of zestien zijn. De felle kleuren en opvallende patronen zullen ze vermaken en een hit maken bij hun klasgenoten en vrienden. Als je thuis een stijlvolle junior hebt en je wilt hem het ultieme comfort geven, dan is premium ondergoed voor kinderen de juist...

Kinderondergoed van topkwaliteit biedt precies wat je kinderen willen dragen - of ze nu zes of zestien zijn. De felle kleuren en opvallende patronen zullen ze vermaken en een hit maken bij hun klasgenoten en vrienden. Als je thuis een stijlvolle junior hebt en je wilt hem het ultieme comfort geven, dan is premium ondergoed voor kinderen de juiste keuze.

Topkwaliteit ondergoed gemaakt voor onze kinderen

Premium kinderondergoed heeft zacht materiaal dat comfortabel zit. Of je nu kiest voor jongensboxers of boxershorts (die meisjes ook kunnen dragen), je kunt erop rekenen dat je kinderen zich er comfortabel in voelen. Je kunt kiezen tussen een klassieke of een sportieve elastische tailleband - wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat het geen blaren veroorzaakt. Kinderen voelen zich verwend en tegelijkertijd een stijlvolle rebel dankzij eersteklas ondergoed. En je gaat ouder van het jaar winnen.

Hoogwaardige lingerie voor het hele gezin

Luxe kwaliteitslingerie voor kinderen en volwassenen wordt geleverd door ons huismerk Styx. Klanten houden er niet alleen van vanwege het innovatieve ontwerp, maar ook vanwege de precieze snit die geschikt is om elke dag te dragen. En het beste van alles is dat de Styx shorts door het hele gezin gedragen kunnen worden! Bekijk de categorieën premium lingerie voor dames en premium lingerie voor heren en kies een ontwerp dat bij je past. Je kunt bijvoorbeeld afstemmen op het zondagse ontbijt of de thuisbioscoop.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 206 items
naar de pagina
1-30 van 206 items