Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Vind je ook voortdurend sokken in je dressoir waarvan het tweede paar ontbreekt? Of het nu gaat om de vreemde eters of de gulzige wastrommel, wij hebben een oplossing voor je. Koop een pakket met korting zodat je nooit zonder sokken komt te zitten. Het is aan jou of je de voorkeur geeft aan lage, enkel- of hoge sokken. Voorstanders van klassie...

Vind je ook voortdurend sokken in je dressoir waarvan het tweede paar ontbreekt? Of het nu gaat om de vreemde eters of de gulzige wastrommel, wij hebben een oplossing voor je. Koop een pakket met korting zodat je nooit zonder sokken komt te zitten. Het is aan jou of je de voorkeur geeft aan lage, enkel- of hoge sokken. Voorstanders van klassieke monochrome sokken, liefhebbers van kleuren en vrolijke patronen en zelfs patriotten zullen hier hun eigen sokken vinden - in het aanbod vind je sokken van Tsjechische merken als Styx of Represent.

Hoe kies je de juiste sokken?

Sokken zijn niet alleen voor de sier. In feite vervullen ze een aantal belangrijke functies - ze moeten voeten droog houden, ze warm maar ook koel houden, zweten verminderen, geur voorkomen en de bloedstroom in de voeten verbeteren. Ze mogen in geen geval knellen en ongemakkelijke blaren veroorzaken op je kuiten of enkels. Let ook op de kwaliteit van de materialen - katoenen of bamboesokken zijn geschikt voor dagelijks gebruik, terwijl sportsokken van merinowol of met zilver perfect zijn om mee te sporten.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 183 items
naar de pagina
1-30 van 183 items