Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Wil je je voorraad ondergoed aanvullen? Op zoek naar een sexy stuk dat ook nog eens comfortabel is? Dan is een damesslip met pijp de perfecte oplossing voor jou. Het soort ondergoed waar vrouwen dol op zijn en mannen hun ogen niet van af kunnen houden :-) Ze zijn ideaal onder losse jurken, strakke jeans en vooral voor sportactiviteiten. Slip...

Wil je je voorraad ondergoed aanvullen? Op zoek naar een sexy stuk dat ook nog eens comfortabel is? Dan is een damesslip met pijp de perfecte oplossing voor jou. Het soort ondergoed waar vrouwen dol op zijn en mannen hun ogen niet van af kunnen houden :-) Ze zijn ideaal onder losse jurken, strakke jeans en vooral voor sportactiviteiten. Slipjes met een been zijn een hit als je ondergoed wilt waar je niets van merkt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je ze onder strakke jurken draagt. Comfortabel en van mooi materiaal!  We hebben een rijk aanbod voor je samengesteld waaruit je kunt kiezen. Kies zorgvuldig, je zult ze allemaal willen :-)

Uno of duo? Koop meteen een damesslip met been!

Damesslips met been zijn ook verkrijgbaar in een multi-pack. Als je bovendien voor meer dan 54,99 € aan ondergoed koopt, belonen we je met gratis verzending. Het aanbod zit vol met mooie en luxe slips van wereldberoemde merken die elke vrouw zullen bevallen. Heb je je keuze gemaakt? Haast je dus naar Nedeto.nl, waar je de hele dag kunt shoppen! 

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-23 van 23 items
1-23 van 23 items