Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Op zoek naar een origineel Valentijnscadeau voor je partner? Zet in op kwaliteit en goed passend ondergoed dat je comfortabel en onweerstaanbaar tegelijk laat voelen. Laat je bij het kiezen inspireren door wat je vriendje het liefst draagt - is het je favoriete herenboxershort, losse shorts of misschien een klassieke slip? Bij ons vind je de j...

Op zoek naar een origineel Valentijnscadeau voor je partner? Zet in op kwaliteit en goed passend ondergoed dat je comfortabel en onweerstaanbaar tegelijk laat voelen. Laat je bij het kiezen inspireren door wat je vriendje het liefst draagt - is het je favoriete herenboxershort, losse shorts of misschien een klassieke slip? Bij ons vind je de juiste, of je nu een cadeau voor je vriendje kiest op Valentijnsdag of op een andere dag van het jaar.

Het ideale cadeau (niet alleen) voor Valentijnsdag

Liefde hoeft niet alleen op Valentijnsdag gevierd te worden. Vertel je partner dat je het hele jaar door voortdurend aan hem of haar denkt. Trakteer hem op een Mystery box - het originele abonnement dat ervoor zorgt dat je geliefde elke maand een paar te gekke Styx shorts in de brievenbus krijgt. Of verras hem met een cadeaupakket met bijpassende shorts en sokken waarmee je aan je omgeving duidelijk maakt dat jullie een onafscheidelijk paar zijn.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 92 items
naar de pagina
1-30 van 92 items