Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Kies je cadeaus voor kinderen voor Kerstmis of vraag je je af wat je voor een kind voor zijn verjaardag moet kopen? Zachte cadeaus zijn niet langer een faux paux, vooral niet als ze barsten van de kleur zoals de Styx kindershorts, die zijn gemaakt in Tsjechië. Koop voor je kinderen een pak van drie of vijf korte broeken met klassiek rubber dat...

Kies je cadeaus voor kinderen voor Kerstmis of vraag je je af wat je voor een kind voor zijn verjaardag moet kopen? Zachte cadeaus zijn niet langer een faux paux, vooral niet als ze barsten van de kleur zoals de Styx kindershorts, die zijn gemaakt in Tsjechië. Koop voor je kinderen een pak van drie of vijf korte broeken met klassiek rubber dat niet snijdt of knelt. Wil je jezelf gelukkig maken? Bestel voor elk gezinslid een korte broek met hetzelfde patroon en geniet van echt gezinscomfort.

Kinderondergoed dat zacht is voor de gevoelige huid

Kinderondergoed komt in direct contact met de gevoelige huid van de baby, dus kies er een die gemaakt is van hoogwaardig en comfortabel materiaal. Kies bij voorkeur voor meisjesslips en jongensshorts of boxershorts van katoen en bamboe, die ook geschikt zijn voor mensen met een allergie. Vermijd kunstvezels helemaal of kies een mix met een overwegend natuurlijk gehalte.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 503 items
naar de pagina
1-30 van 503 items