Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Als je je vader vraagt wat hij wil voor zijn verjaardag, Kerstmis of zelfs Vaderdag, zal hij je waarschijnlijk niets vertellen. Maar in werkelijkheid willen ze maar één ding - kwaliteit, comfortabel en goed zittend Gant ondergoed. Verras hem met een herenshort, trendy boxershort of coole sokken. Bij ons vind je de juiste, of je nu een cadeau v...

Als je je vader vraagt wat hij wil voor zijn verjaardag, Kerstmis of zelfs Vaderdag, zal hij je waarschijnlijk niets vertellen. Maar in werkelijkheid willen ze maar één ding - kwaliteit, comfortabel en goed zittend Gant ondergoed. Verras hem met een herenshort, trendy boxershort of coole sokken. Bij ons vind je de juiste, of je nu een cadeau voor papa kiest voor zijn verjaardag, Kerstmis of gewoon omdat je om hem geeft. 

Tip voor een origineel cadeau voor papa

Heb je geen ideeën meer voor originele verjaardags- en kerstcadeaus voor papa? Bestel een Mystery box voor hem en laat elke maand een te gekke Styx short bij hem thuisbezorgen. Het originele abonnement voorziet je vader van een 3-, 6- of 12-maandelijkse voorraad shorts met klassiek of sportief rubber. En om het nog erger te maken, zit er elk kwartaal een paar sokken bij de korte broek. En weet je wat het beste is? Verzending is helemaal gratis!

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 1109 items
naar de pagina
1-30 van 1109 items