Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Op zoek naar een nieuw kerstcadeau voor je ouders? Natuurlijk zullen ze blij zijn met nog een mok voor hun verzameling of een bordspel, maar wat dacht je ervan om ze deze keer iets origineels en echt nodigs te geven? We durven te wedden dat de garderobe van je ouders een frisse wind zal verwelkomen in de vorm van gloednieuw dames- en herenonde...

Op zoek naar een nieuw kerstcadeau voor je ouders? Natuurlijk zullen ze blij zijn met nog een mok voor hun verzameling of een bordspel, maar wat dacht je ervan om ze deze keer iets origineels en echt nodigs te geven? We durven te wedden dat de garderobe van je ouders een frisse wind zal verwelkomen in de vorm van gloednieuw dames- en herenondergoed, comfortabele kleding voor thuis of goedzittende slaapkleding. De perfecte korte broek met hetzelfde patroon voor stelletjes of voor het hele gezin, waarin je kunt genieten van het echte familiecomfort.

Tip voor het beste cadeau voor ouders

Verras je ouders elke maand met een nieuwe korte broek van het Tsjechische merk Styx, thuisbezorgd. Met het originele Mystery Box-abonnement krijgen je ouders 3, 6 of 12 maanden lang een voorraad dames- en herenshorts met klassiek of sportelastiek. Elk kwartaal vinden ze naast de coole en comfortabele shorts ook een paar sokken in hun brievenbus. En weet je wat het beste is? Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer, het is gratis!

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 1785 items
naar de pagina
1-30 van 1785 items