Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Is er een verliefd stel bij jou in de buurt dat weekendfeestjes inruilde voor het kijken van romantische films? Een gezamenlijk cadeau voor zo'n koppel is niets om jaloers op te zijn. Maar omdat we met je meeleven, hebben we speciaal voor jou een paar te gekke koppelshorts laten maken. Een verliefd stel werd een gezin? In dat geval heb je geen...

Is er een verliefd stel bij jou in de buurt dat weekendfeestjes inruilde voor het kijken van romantische films? Een gezamenlijk cadeau voor zo'n koppel is niets om jaloers op te zijn. Maar omdat we met je meeleven, hebben we speciaal voor jou een paar te gekke koppelshorts laten maken. Een verliefd stel werd een gezin? In dat geval heb je geen andere keuze dan de korte broek voor het hele gezin te pakken en te hopen dat je geen leden bent vergeten.  

Tip voor het beste cadeau voor verliefde stelletjes

Heb je geen ideeën meer voor grappige verjaardags- en kerstcadeaus voor stellen? Wij hebben een oplossing voor je! We hebben een Mystery box samengesteld, een origineel abonnement dat het geschonken paar voorziet van een voorraad te gekke Styx dames- en herenshorts voor 3, 6 of maximaal 12 maanden. Elke maand belandt er een gloednieuwe korte broek van Tsjechische makelij in haar brievenbus en elk kwartaal vindt ze er een paar sokken bij. En weet je wat het beste is? Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer - het is helemaal gratis!

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 430 items
naar de pagina
1-30 van 430 items