Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Cadeaus kiezen voor je vrienden kan een hele klus zijn. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van het beste dat we bij Trenýrkárna.cz aanbieden. We durven te wedden dat je vrienden dol zullen zijn op de coole sokken en geweldig zittende shorts met vrolijke motieven die hun dag zullen opvrolijken. En als je op zoek be...

Cadeaus kiezen voor je vrienden kan een hele klus zijn. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van het beste dat we bij Trenýrkárna.cz aanbieden. We durven te wedden dat je vrienden dol zullen zijn op de coole sokken en geweldig zittende shorts met vrolijke motieven die hun dag zullen opvrolijken. En als je op zoek bent naar iets origineels, hebben we speciale shorts van evenementen zoals de Tattoo Convention of X-JUMP voor je verstopt. 

Tip voor een grappig cadeau voor vrienden

Bewijs je vrienden dat je het beste met ze voor hebt en laat ze elke maand een gloednieuwe Styx short bezorgen. We hebben een Mystery Box samengesteld, het originele abonnement waarmee je je vrienden 3, 6 of 12 maanden lang voorziet van een voorraad shorts met klassiek of sportief rubber. En het blijft niet bij de korte broek! Elk kwartaal verschijnt er een paar sokken in de brievenbus samen met de korte broek. En weet je wat het beste is? Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer, het is gratis!

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 1624 items
naar de pagina
1-30 van 1624 items