Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Op zoek naar een grappig cadeau voor Kerstmis of de verjaardag van je collega? We hebben besloten om je zoektocht naar een cadeau gemakkelijker te maken en hebben een selectie gemaakt van het beste dat we bij Nedeto.nl aanbieden. We durven te wedden dat je collega goed zittende shorts en sokken met vrolijke motieven die zijn werkdag zullen opf...

Op zoek naar een grappig cadeau voor Kerstmis of de verjaardag van je collega? We hebben besloten om je zoektocht naar een cadeau gemakkelijker te maken en hebben een selectie gemaakt van het beste dat we bij Nedeto.nl aanbieden. We durven te wedden dat je collega goed zittende shorts en sokken met vrolijke motieven die zijn werkdag zullen opfleuren, niet zal versmaden. Of stort op je werk tot 5.000 kronen aan cadeaubonnen voor alle goederen van Nedeto.nl en je bent helemaal klaar. 

Tip voor een grappig cadeau voor vrienden

Weet je niet hoe je een afscheidscadeau moet kiezen voor een collega die van baan verandert of met pensioen gaat? Wij hebben een oplossing voor je. We hebben een Mystery box samengesteld, een origineel abonnement dat de ontvanger 3, 6 of 12 maanden lang voorziet van een voorraad shorts met klassiek of sportief rubber. En het zal niet alleen de korte broek zijn. Elk kwartaal verschijnt er een paar sokken in de brievenbus samen met de korte broek. En weet je wat het beste is? Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer, het is gratis!

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 1620 items
naar de pagina
1-30 van 1620 items