Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Op zoek naar een kerstcadeau voor je vriendin of vrouw? Stem af op een romantische noot en koop voor je wederhelft sexy lingerie waarmee ze zich onweerstaanbaar en vrouwelijk zal voelen. Kies voor een klassieke damesslip, trendy Brazilian of tijdloze string en vul deze aan met een perfect passende bh die de pluspunten van je partner benadrukt....

Op zoek naar een kerstcadeau voor je vriendin of vrouw? Stem af op een romantische noot en koop voor je wederhelft sexy lingerie waarmee ze zich onweerstaanbaar en vrouwelijk zal voelen. Kies voor een klassieke damesslip, trendy Brazilian of tijdloze string en vul deze aan met een perfect passende bh die de pluspunten van je partner benadrukt. Hier vind je de juiste, of je nu een kerstcadeau kiest voor je partner of gewoon omdat je om haar geeft.

Het ideale kerstcadeau voor een vrouw 

Vrouwen houden ervan als je ze blijft verrassen en laat weten dat je echt om ze geeft, zelfs na al die jaren. Maar als je geen ideeën meer hebt voor een kerstcadeau voor je partner, geen paniek. We hebben een Mystery box voor je samengesteld - een origineel abonnement waarmee je wederhelft elke maand een gloednieuwe Styx short krijgt. Deze zijn gemaakt van 100% katoen, wat heel licht en ademend is en geweldig is voor de gevoelige vrouwenhuid.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 278 items
naar de pagina
1-30 van 278 items