Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Effen ondergoed zonder print is niet weg te denken uit de garderobe van een vrouw. Het ziet er smaakvol uit, het veroudert niet en je kunt het vrij met elkaar combineren. Je zult het vooral waarderen als je vaak formele kleding en pakken draagt - dan zijn monochrome sokken en eenvoudige, bijna onzichtbare tanktops, die je gemakkelijk onder een...

Effen ondergoed zonder print is niet weg te denken uit de garderobe van een vrouw. Het ziet er smaakvol uit, het veroudert niet en je kunt het vrij met elkaar combineren. Je zult het vooral waarderen als je vaak formele kleding en pakken draagt - dan zijn monochrome sokken en eenvoudige, bijna onzichtbare tanktops, die je gemakkelijk onder een transparante blouse kunt dragen, een must. Maar ook monochrome slips zonder print mogen niet ontbreken in je garderobe, die er elegant uitzien en goed te combineren zijn met een beha. 

Kwaliteitsmateriaal is essentieel

Goed gekozen ondergoed geeft je een gevoel van zelfvertrouwen, benadrukt je sterke punten en verbergt eventuele tekortkomingen. Maar om je de hele dag comfortabel te voelen, zorg je ervoor dat je kwaliteitsmaterialen gebruikt die prettig aanvoelen en je huid niet irriteren. Damesslips, beha's en sokken van natuurlijke materialen zoals katoen, bamboevezel of modal zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Ook populair is de combinatie van natuurlijke materialen met elastaan of polyester, wat de duurzaamheid verbetert, de levensduur verlengt en de elasticiteit van het ondergoed verhoogt, wat resulteert in meer draagcomfort.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 298 items
naar de pagina
1-30 van 298 items