Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Trek je voor het eerst een comfortabele damesshort aan en wil je niets anders meer? Geen probleem - we hebben afgeprijsde pakketten samengesteld van de populairste damesshorts met vrolijke motieven, zodat je ze elke dag kunt dragen. Koop een 3-pack of 5-pack damesshorts zodat je elke dag iets te kiezen hebt. En vergeet niet de koopjespakketten...

Trek je voor het eerst een comfortabele damesshort aan en wil je niets anders meer? Geen probleem - we hebben afgeprijsde pakketten samengesteld van de populairste damesshorts met vrolijke motieven, zodat je ze elke dag kunt dragen. Koop een 3-pack of 5-pack damesshorts zodat je elke dag iets te kiezen hebt. En vergeet niet de koopjespakketten damesondergoed en sokken te bekijken.

Maak kennis met Styx Czech shorts

Styx damesshorts worden gemaakt door bekwame Tsjechische naaisters die ze naaien van 100% katoen. Hierdoor is de short erg licht, ademend en geschikt voor de gevoelige huid. Je kunt ze zowel de hele dag door dragen als klassiek thuis loungen. En wat zullen we zeggen - in combinatie met een comfortabele truc is het een perfecte damespyjama. Het is aan jou welk patroon je kiest en of je de voorkeur geeft aan shorts met klassiek of sportelastiek. En trouwens - op Nedeto.nl vind je ook bijpassende shorts voor koppels!

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 38 items
naar de pagina
1-30 van 38 items