Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Heren, wanneer hebben jullie voor het laatst ondergoed gekocht dat niet te klein of te groot was? Maak jezelf en je partner blij en laat de perfect zittende boxers, shorts of slips toe in je garderobe. Voor dagelijks gebruik zijn herenboxerslips van merinowol en katoen geschikt, terwijl voor speciale gelegenheden ondergoed van satijn ideaal is...

Heren, wanneer hebben jullie voor het laatst ondergoed gekocht dat niet te klein of te groot was? Maak jezelf en je partner blij en laat de perfect zittende boxers, shorts of slips toe in je garderobe. Voor dagelijks gebruik zijn herenboxerslips van merinowol en katoen geschikt, terwijl voor speciale gelegenheden ondergoed van satijn ideaal is. Kies voor sport speciaal functioneel ondergoed of thermisch ondergoed van merinowol, dat zweet goed absorbeert en niet stinkt. 

Geef merinowollen ondergoed en kleding een kans

Merinowol is een extreem fijne wol die wordt geproduceerd door een gedomesticeerd schapenras dat bekend staat als Merino. Het is dus een volledig natuurlijk materiaal dat, in tegenstelling tot gewone wol, niet bijt of krast. Het heeft een groot thermoregulerend vermogen - in de zomer koelt het je lichaam af, terwijl het je in de winter opwarmt. Bovendien absorbeert het effectief geurtjes en ruikt het niet zo erg als synthetische stoffen, dus je kunt merinokleding veel langer dragen dan je normaal gewend bent. 

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-13 van 13 items
1-13 van 13 items