Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je niet zo dol op pyjama's en nachtjaponnen? Trek in dat geval de vrolijke damesslaapbroek aan. Ze zijn comfortabel, drukken nergens op, knellen niet en zien er absoluut onweerstaanbaar uit op het lichaam. Het is aan jou of je je aangetrokken voelt tot shorts met een sportieve of klassieke elastische band, en welk ontwerp je kiest. Liefheb...

Ben je niet zo dol op pyjama's en nachtjaponnen? Trek in dat geval de vrolijke damesslaapbroek aan. Ze zijn comfortabel, drukken nergens op, knellen niet en zien er absoluut onweerstaanbaar uit op het lichaam. Het is aan jou of je je aangetrokken voelt tot shorts met een sportieve of klassieke elastische band, en welk ontwerp je kiest. Liefhebbers van tijdloze stukken en vrolijke motieven kunnen hier hun hart ophalen.

Hoe kies je de ideale shorts voor vrouwen?

Of je nu een damesshort kiest om elke dag te dragen of om in te slapen, zorg er altijd voor dat hij los genoeg zit, nergens op drukt en comfortabel zit. Onderschat de materiaalkeuze niet - katoenen shorts die zelfs de gevoelige huid niet irriteren of satijnen shorts die je zullen overtuigen met hun elegante design. Vooral damesslaapshorts van Tsjechische merken die de nadruk leggen op comfort, kwaliteit en duurzaamheid mogen niet ontbreken.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 298 items
naar de pagina
1-30 van 298 items