Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Black Friday kortingen zijn gearriveerd bij Nedeto.nl! Profiteer van de uitverkoop van damesondergoed en shop met kortingen tot 80%. Hier vind je niet alleen afgeprijsde designer slips in klassieke modellen, sexy Brazilian en sensuele strings, maar ook sportbeha's en vrolijke shorts. Maar je mag de afgeprijsde pakken ondergoed en sokken tegen ...

Black Friday kortingen zijn gearriveerd bij Nedeto.nl! Profiteer van de uitverkoop van damesondergoed en shop met kortingen tot 80%. Hier vind je niet alleen afgeprijsde designer slips in klassieke modellen, sexy Brazilian en sensuele strings, maar ook sportbeha's en vrolijke shorts. Maar je mag de afgeprijsde pakken ondergoed en sokken tegen geweldige prijzen niet missen. Merken als Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Styx, Dedoles of Nedeto voelen zich thuis bij ons. 

Kwaliteitsmateriaal is essentieel

Aan jou de keuze of je je garderobe verrijkt met comfortabele damesshorts met vrolijke motieven, kanten strings of een romantische nachtjapon. Let in elk geval niet alleen op de prijs, maar ook op de kwaliteit van de gebruikte materialen. Ondergoed van katoen, bamboevezels of modal is perfect voor dagelijks gebruik, omdat het heel licht en ademend is.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 920 items
naar de pagina
1-30 van 920 items