Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Gun jezelf een welverdiende rust in een comfortabele damespyjama met lange broek, perfect voor ontspannen avonden bij de open haard, koele nachten en luie weekendochtenden met ontbijt op bed. Dus wacht nergens op, wikkel jezelf in een warme pyjama, zet een kop hete thee en geef de kou geen kans! En zodra de zomerhitte begint, maak dan ruimte i...

Gun jezelf een welverdiende rust in een comfortabele damespyjama met lange broek, perfect voor ontspannen avonden bij de open haard, koele nachten en luie weekendochtenden met ontbijt op bed. Dus wacht nergens op, wikkel jezelf in een warme pyjama, zet een kop hete thee en geef de kou geen kans! En zodra de zomerhitte begint, maak dan ruimte in je garderobe voor een satijnen pyjama met korte mouwen die koel is en perfect ademt. 

Val in slaap als een droom

Natuurlijke materialen zoals katoen en bamboevezels, die uitstekend zweet absorberen, maximaal ademen en ook geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid, spelen een belangrijke rol in slaapkleding. Vooral populair zijn katoenen pyjama's met een laag lycragehalte, die niet alleen zachtheid en lichtheid garanderen, maar ook thermisch comfort tijdens koudere nachten. Kies om dezelfde reden voor flanel, dat heel soepel en zacht is en een aangename warmte heeft. 

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-15 van 15 items
1-15 van 15 items