Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Het maakt niet uit of je elke dag hardloopt, aan yoga doet of aan fitness doet, comfortabel functioneel ondergoed is belangrijk voor elke sport. Deze keer hebben we het echter niet over sportbeha's, maar over sportslips, die nog steeds ontbreken in de garderobe van veel vrouwen. Ze beschermen je tegen vervelende luieruitslag en schaafwonden. Z...

Het maakt niet uit of je elke dag hardloopt, aan yoga doet of aan fitness doet, comfortabel functioneel ondergoed is belangrijk voor elke sport. Deze keer hebben we het echter niet over sportbeha's, maar over sportslips, die nog steeds ontbreken in de garderobe van veel vrouwen. Ze beschermen je tegen vervelende luieruitslag en schaafwonden. Ze voeren zweet effectief af, zijn ademend en antibacterieel.  

Hoe kies je een functionele sportbroek?

Wat voor sport je ook beoefent, de ideale keuze is sportondergoed voor dames van merinowol of katoen, dat ademend en antibacterieel is. Welke snit je kiest, is aan jou en je voorkeuren. Er zijn fatsoenlijke Braziliaanse en damessport strings verkrijgbaar. Als je de voorkeur geeft aan slips met pijpjes, maar bang bent dat ze zichtbaar zijn onder je strakke legging, kies dan voor naadloze slips.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 118 items
naar de pagina
1-30 van 118 items