Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Of je nu gaat hardlopen, wandelen of langlaufen, een heren legging voor sport komt altijd van pas. Ze houden je droog en warm en geven je maximale bewegingsvrijheid. En hoe vind je je weg in het grote aanbod leggings? Zet in op de beproefde sportleggings van Horsefeathers of Under Armour. Op zoek naar andere sport- of vrijetijdskleding? Bekijk...

Of je nu gaat hardlopen, wandelen of langlaufen, een heren legging voor sport komt altijd van pas. Ze houden je droog en warm en geven je maximale bewegingsvrijheid. En hoe vind je je weg in het grote aanbod leggings? Zet in op de beproefde sportleggings van Horsefeathers of Under Armour. Op zoek naar andere sport- of vrijetijdskleding? Bekijk de mannen tanktops, t-shirts en vergeet het herenondergoed niet.

Hoe kies je een sportlegging voor mannen

Sportleggings zorgen voor perfecte bewegingsvrijheid zonder wrijving, waardoor het risico op schuren minimaal is. De dichte nabijheid van de stof helpt ook om de spieren op te warmen en goed door te bloeden. Maar hoe kies je de juiste? Functionele hardloop- en fitnessleggings moeten eerst en vooral perfect om je lichaam passen (eigenlijk als een tweede huid) en ook goed vocht absorberen en snel drogen. Als je je favoriete sport ook in de winter niet wilt opgeven, koop dan functioneel ondergoed of geïsoleerde leggings die je betrouwbaar beschermen tegen de kou.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-5 van 5 items
1-5 van 5 items