Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je op zoek naar een damessportshirt waarin je geweldig zult presteren? Zet in op functionele T-shirts voor dames die sneldrogend, zweetafvoerend en geurabsorberend zijn. Dit zorgt ervoor dat er perfect voor jouw comfort en thermische behaaglijkheid wordt gezorgd, terwijl jij je kunt concentreren op het bereiken van je doel. Wil je samen met ...

Ben je op zoek naar een damessportshirt waarin je geweldig zult presteren? Zet in op functionele T-shirts voor dames die sneldrogend, zweetafvoerend en geurabsorberend zijn. Dit zorgt ervoor dat er perfect voor jouw comfort en thermische behaaglijkheid wordt gezorgd, terwijl jij je kunt concentreren op het bereiken van je doel. Wil je samen met je partner sporten? Koop een functioneel T-shirt voor hem dat jou bijhoudt.

Waar functioneel ondergoed voor wordt gebruikt

Het belangrijkste doel van functioneel ondergoed is om zweet van het lichaam af te voeren en uiteindelijk in andere kledinglagen te laten lopen. Dit houdt je droog en op de optimale temperatuur tijdens het sporten. In de zomer koelt het je af, in de winter verwarmt het je. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de speciale vezels waarvan het functionele ondergoed is gemaakt. Of je nu recreatief of professioneel sport, je garderobe moet sportondergoed, beha's, sokken en functionele T-shirts met lange mouwen bevatten, die we adviseren te combineren met andere functionele lagen voor het beste effect.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-1 van 1 item
1-1 van 1 item