Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Vind je het hoog tijd voor een garderobe make-over? Bij Nedeto.nl vind je niet alleen klassieke damestanktops, shirts en T-shirts voor thuis, maar ook sweatshirts, shorts of damesslaapshirts. Natuurlijk is er een perfecte pasvorm, kwaliteitsmaterialen en een origineel ontwerp. Romantische zielen met een voorliefde voor zachte kleuren, liefhebb...

Vind je het hoog tijd voor een garderobe make-over? Bij Nedeto.nl vind je niet alleen klassieke damestanktops, shirts en T-shirts voor thuis, maar ook sweatshirts, shorts of damesslaapshirts. Natuurlijk is er een perfecte pasvorm, kwaliteitsmaterialen en een origineel ontwerp. Romantische zielen met een voorliefde voor zachte kleuren, liefhebbers van wereldmerken en sportieve vrouwen die de hele dag niet stilzitten, vinden hier hun plek.

Hoe kies je het perfect passende T-shirt?

Klassieke T-shirts voor dames hebben een ereplaats in de garderobe van elke vrouw. Combineer ze op de juiste manier en je kunt naar je werk, om te sporten of op een romantisch afspraakje. Als je wilt dat je meer dan één seizoen plezier hebt van je T-shirt, geef dan de voorkeur aan een tijdloze klassieker met een eenvoudige snit, gemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Het kan niet misgaan als je je garderobe verrijkt met een Calvin Klein en Tommy Hilfiger T-shirt of een Puma sportshirt.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-6 van 6 items
1-6 van 6 items