Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Een herenslip van biologisch katoen houdt je de hele dag comfortabel. De nauwsluitende, beenloze snit is ideaal voor strakke broeken of sportkleding, en in combinatie met biologisch katoen vormt het een volledig unieke combinatie. Katoen voelt heel zacht en aangenaam aan, irriteert de huid niet en absorbeert zweet goed, wat je edele delen zeker ...

Een herenslip van biologisch katoen houdt je de hele dag comfortabel. De nauwsluitende, beenloze snit is ideaal voor strakke broeken of sportkleding, en in combinatie met biologisch katoen vormt het een volledig unieke combinatie. Katoen voelt heel zacht en aangenaam aan, irriteert de huid niet en absorbeert zweet goed, wat je edele delen zeker zullen waarderen. Als je vindt dat katoenen onderbroeken voor mannen bij je passen, voeg dan biologische katoenen shorts of boxers toe aan je garderobe. Je zult geen fout (of schande) maken met hen.

Waarom biologisch katoenen ondergoed kopen

Het verbouwen van biologisch katoen is zeer milieuvriendelijk - er worden geen synthetische meststoffen of pesticiden gebruikt en het land ligt altijd enige tijd braak om te rusten. Het resultaat is een milieuvriendelijk en duurzaam materiaal dat de gevoelige huid niet irriteert en dus zelfs geschikt is voor mensen met allergieën of huidproblemen. Tot overmaat van ramp komt ook je portemonnee om de hoek kijken. Biologisch katoenen ondergoed en sokken voor heren zijn van hoge kwaliteit en gaan langer mee, dus je hoeft geen geld uit te geven aan nieuwe stukken.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-1 van 1 item
1-1 van 1 item