Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Je voeten verdienen alleen het beste, dus geef ze dat. Of je nu de hele dag in een bureaustoel zit of juist geen moment gaat zitten, je zult hoogwaardige damessokken van biologisch katoen zeker waarderen . Het natuurlijke materiaal is zo ademend en absorberend dat je voeten niet oncomfortabel zullen zweten, zelfs niet in dichte schoenen. Als je ...

Je voeten verdienen alleen het beste, dus geef ze dat. Of je nu de hele dag in een bureaustoel zit of juist geen moment gaat zitten, je zult hoogwaardige damessokken van biologisch katoen zeker waarderen . Het natuurlijke materiaal is zo ademend en absorberend dat je voeten niet oncomfortabel zullen zweten, zelfs niet in dichte schoenen. Als je vindt dat katoenen sokken bij je passen, voeg dan biologische katoenen slips toe aan je garderobe. Je zult geen fout (of schande) maken met hen.

Waarom biologisch katoenen ondergoed kopen

Waarom conventioneel ondergoed inruilen voor ondergoed en kleding van biologisch katoen? Eerst en vooral omdat biologisch katoen op natuurlijke wijze wordt geteeld en er alleen natuurlijke hulpbronnen worden gebruikt om het te verbouwen en te verwerken. Dit maakt het een zeer milieuvriendelijk en duurzaam materiaal dat de gevoelige huid niet irriteert en geschikt is voor jonge kinderen en mensen met allergieën of huidproblemen. Tot overmaat van ramp komt ook je portemonnee om de hoek kijken. Ondergoed van biologisch katoen voor dames is van hoge kwaliteit en gaat langer mee, dus je hoeft geen geld uit te geven aan nieuwe stukken.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter