Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

In biologische katoenen slips en sokken voel je je niet alleen goed op je lichaam, maar ook op je ziel. Je merkt het meteen op je lichaam - dames- en herenondergoed van biologisch katoen is zacht, voelt prettig aan en irriteert de huid niet, dus het is zelfs geschikt voor kleine kinderen. Bovendien absorbeert het zweet goed en heeft het antiba...

In biologische katoenen slips en sokken voel je je niet alleen goed op je lichaam, maar ook op je ziel. Je merkt het meteen op je lichaam - dames- en herenondergoed van biologisch katoen is zacht, voelt prettig aan en irriteert de huid niet, dus het is zelfs geschikt voor kleine kinderen. Bovendien absorbeert het zweet goed en heeft het antibacteriële eigenschappen, daarom wordt het onder andere gebruikt voor sportondergoed. En waarom is het goed voor je ziel? Het verbouwen van biologisch katoen is milieuvriendelijk - er worden geen synthetische meststoffen of pesticiden gebruikt en het land ligt altijd enige tijd braak om te rusten. 

Duurzaam zijn

Duurzame materialen zijn niet alleen goed voor het milieu en je huid, maar ook voor je portemonnee. Kleding van biologisch katoen en andere milieuvriendelijke materialen is van hoge kwaliteit en gaat langer mee, zodat je geen geld hoeft uit te geven aan nieuwe kleding. Naast biologisch katoen is het ook de moeite waard om te investeren in kleding gemaakt van bamboevezel, linnen en merinowol, dat vooral wordt gebruikt bij de productie van sportsokken en ondergoed. Dit zijn meestal natuurlijke materialen die de huid niet irriteren (ze zijn hypoallergeen) en hebben ook antibacteriële eigenschappen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter