Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Maak jezelf en je partner blij en laat de perfect zittende boxers, shorts of slips toe in je garderobe. Voor dagelijks gebruik zijn herenboxerslips van merinowol en viscose geschikt, terwijl voor speciale gelegenheden ondergoed van satijn ideaal is. Kies voor sport speciaal functioneel ondergoed dat zweet goed absorbeert en niet stinkt. Als je...

Maak jezelf en je partner blij en laat de perfect zittende boxers, shorts of slips toe in je garderobe. Voor dagelijks gebruik zijn herenboxerslips van merinowol en viscose geschikt, terwijl voor speciale gelegenheden ondergoed van satijn ideaal is. Kies voor sport speciaal functioneel ondergoed dat zweet goed absorbeert en niet stinkt. Als je een gevoeligere huid hebt, raden we een herenboxerslip van katoen of ondergoed van bamboevezels aan. 

Wat is viscose?

Viscose is een materiaal gemaakt van cellulose, vergelijkbaar met katoen, linnen of hennep. De viscose stof is zeer comfortabel om te dragen en voelt zacht aan. Het is licht, luchtig, verkoelend en perfect voor de zomer. Viscose ondergoed behoudt zijn kleur en vorm zelfs na vele wasbeurten. In tegenstelling tot andere materialen smelt viscose niet en bouwt het geen statische elektriciteit op, waardoor het geen vlekken en haren aantrekt.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-4 van 4 items
1-4 van 4 items