Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Omdat ondergoed het dichtst bij de huid komt, moet het goed met de huid kunnen opschieten. De stof moet van voldoende kwaliteit zijn om de huid niet te irriteren. Als je er zeker van wilt zijn dat je herenondergoed draagt dat gemaakt is van veilige materialen, zoek dan naar een Öeko-Tex-certificaat. Het Öeko-Tex label is ook belangrijk bij het k...

Omdat ondergoed het dichtst bij de huid komt, moet het goed met de huid kunnen opschieten. De stof moet van voldoende kwaliteit zijn om de huid niet te irriteren. Als je er zeker van wilt zijn dat je herenondergoed draagt dat gemaakt is van veilige materialen, zoek dan naar een Öeko-Tex-certificaat. Het Öeko-Tex label is ook belangrijk bij het kiezen van ondergoed voor kinderen.

Wat is Öeko-Tex?

Öeko-Tex is een internationaal certificatiesysteem dat de kwaliteit controleert van textiel dat bijvoorbeeld wordt gebruikt voor de productie van ondergoed. Er moet worden gecontroleerd of de stof uitsluitend van niet-gevaarlijke materialen is gemaakt. Het certificeringssysteem bestaat sinds 1992. Hierdoor weet de klant dat hij gegarandeerde kwaliteit en veiligheid koopt. Het Öeko-Tex Standard certificaat is te vinden op herenboxers, -sokken en -slips. Het textiel waarvan het ondergoed is gemaakt, is getest op pH-waarde, mogelijk gehalte aan pesticiden, formaldehyde, zware metalen, conserveringsmiddelen, enz. Kleurstoffen worden getest op de mogelijke aanwezigheid van kankerverwekkende en allergene stoffen. Dankzij het certificaat weet je dat je ondergoed draagt dat niet schadelijk is voor je gezondheid. We bieden ook gecertificeerd damesondergoed.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 628 items
naar de pagina
1-30 van 628 items